News

Newsy

Nybyggede projekter i Puerto de Andratx

KENSINGTON Andratx har været i stand til at lukke flere begunstige aftaler med ejendomsudviklere og har dermed fået eneret til at sælge nogle meget eksklusive nybyggede villaer i Puerto de Andratx.

01

Efter flere år med meget lav byggeaktivitet i Andratx området, og på grund af disse eksklusivaftaler om markedsføringen af fuldstændig nye ejendomme i Puerto de Andratx, er KENSINGTON Andratx i øjeblikket den rette kontakt for kunder, der ønsker at købe en nybygget moderne villa i Puerto de Andratx.
KENSINGTON Andratx kan naturligvis også som en del af den samlede portefølje tilbyde ejendomme, der er omfattende renoverede og moderniserede og beliggende i Puerto de Andratx, Cala Llamp, La Mola, Monport, Cala Marmacen og Cala Moragues.
De fleste købere af liebhaverejendomme forventer i dag den samme bygningskvalitet i deres feriebolig som den, de kender fra deres hjemland. Kunder, som ønsker at købe en sådan luksusvilla i Puerto de Andratx – og som ofte allerede ejer en lejlighed eller en luksus yacht i marinaen – har ventet længe på dette kvalitetsniveau i byggeriet.
Det var ikke ejendomsudviklerne, der overså en ny trend på Mallorca, men snarere byggemyndighedernes mange uløste problemer, der forsinkede starten af nye projekter i Andratx kommune i flere år.
Da kvalitet er afgørende i sidste ende, og byggeentreprenører nu endelig kan inkorporere de nye krav, kan kunder, der er interesserede i at købe ejendom i Puerto de Andratx, omsider få mulighed for igen at købe nybyggede villaer og denne gang af højeste kvalitet.

02To byggeprojekter vil være afsluttet i foråret 2013. Disse 2 villaer med havudsigt på La Mola følger et moderne og minimalistisk design. Hver villa indeholder 3 soveværelser og badeværelser en suite. Alt er nøje gennemtænkt – der er gulvvarme, intelligent automatik og solfangere. Begge villaer har en privat swimmingpool, en garage og en carport.

03Et andet eksklusivt byggeprojekt, der markedsføres eksklusivt af KENSINGTON Andratx vil i vinteren 2013 blive afsluttet og gjort klar til at flytte ind i. Denne villa er bygget i Cala Moragues i første række til havet og indeholder 4 værelser og badeværelser på et bebygget areal på ca. 380 kvm. Denne villa tilbyder en tidløs kombination af moderne middelhavsarkitektur og moderne interiør.