News

Newsy

Showroom i Puerto de Andratx

Showroom Luxury Estates Andratx i Puerto de Andratx

Efter 13 års succesfuldt arbejde som ejendomsmægler på Mallorca, er KENSINGTON Finest Properties International blevet udviklet til en franchisekæde og i 2011 åbnede det første showroom uden for Palma. Den nye placering i Puerto de Andratx er valgt med omhu.

Andratx kommune har altid været den del af ejendomsmarkedet på Mallorca, som havde den største salgsvolumen. Især den velkendte naturlige havn Puerto de Andratx har forvandlet sig til en af de mest eftertragtede og sikreste steder for investering i luksusejendomme på Mallorca og i hele Middelhavet i løbet af de sidste år. Med denne succesfulde udvikling, trodser Puerto de Andratx tendensen, der stadig fortsætter på det spanske fastland.

Andratx er den syd vestligste kommune på Mallorca. Området omfatter byerne Andratx, Puerto de Andratx, Camp de Mar, S’Arraco og San Telmo. Puerto de Andratx er en af de mest kendte naturlige havne på øen. Denne eksklusive havneby tilbyder den perfekte infrastruktur for en afslappende ferie eller som permanent hjemsted. Som licenspartner til KENSINGTON Finest Properties International har vi en stor portefølje af ejendomme i Andratx området. Denne portefølje omfatter det komplette sortiment lige fra luksusvillaer med gæstehuse til penthouselejligheder, lejligheder og fincaer samt byggegrunde. Skulle du være på udkig efter en ejendom i Andratx området, så kan vi tilbyde rådgivning og hjælp fra partnere med mange års erfaring. Vi kan støtte dig på en fortrolig og professionel måde under hele forløbet med at finde de rigtige ejendomme, besigtige ejendommene og færdiggøre salget.