News

Newsy

Our Finest Selection in Andratx 2010

Our-Finest-Selection-in-Andratx-2010Lige i tide til højsæsonen, har KENSINGTON i Puerto de Andratx udgivet sit første katalog for præsentationen af eksklusive ejendomme i Andratx området. Under navnet ”Our Finest Selection in Andratx” viser kataloget kun udvalgte eksklusive ejendomme fra dette område.

Det aktuelle valg af villaer, lejligheder, penthouses og fincaer bliver præsenteret på dobbeltopslag for at understrege eksklusiviteten af den enkelte ejendom. Ved at tage beslutningen om at publicere et eksklusivt katalog for ejendomme i Andratx området, har KENSINGTON i Puerto de Andratx i øjeblikket den største præsentation af ejendomme i Andratx området, der findes på tryk. Med dette katalog har KENSINGTON i Puerto de Andratx stillet et attraktivt marketingværktøj til rådighed for private sælgerne af ejendomme i Andratx området med henblik på at nå frem til interesserede købere på udkig alene efter en ejendom i Andratx området. Online versionen af vores katalog finder du her: Our Finest Selection in Andratx 2011